Ock

Öğretmenimiz Levent Karaca´nın girişimleriyle Milli Eğitim Vakfı, okulumuz kütüphanesine çok sayıda kitap bağışlamıştır.

10 Kasım Ata´ya Saygı Koşusu´nda dört öğrencimiz madalya almaya hak kazandı.

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Esin Arıcan´ın önderliğinde hazırlanan röprödüksiyon sergisi

Ulu Önder Atatürk´ü, edebiyete intikal edişinin 80. yılında saygıyla andık.

Cumhuriyet Bayramımızın 95. yılını, okul bahçemizde düzenlediğimiz gösterilerle kutladık.

Okulumuz öğretmenlerinden Derya Bazın´ın organize ettiği Teknoloji ve Tasarım sergisinde, öğrencilerimizin ürünleri sergileniyor.

2018/2019 Eğitim Yılı Okul Öğrenci Meclisimiz oluşturuldu. Yeni meclis başkanımız, 8/C sınıfından Hayrettin BAŞ seçildi.

Okulumuzun 2016 yılından bu yana yürütmekte olduğu Erasmus+ çerçevesinde hazırlanan “Mültecilerin Spor Yoluyla Entegrasyonu” isimli proje kapsamında dört farklı ülkeden misafirlerimiz, İzmir’i ve okulumuzu ziyaret ettiler.

29 Eylül 2017 Cuma günü, OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ seçimlerini gerçekleştirdik. Adaylardan 8/D Sınıf öğrencisi HALİSE POYRAZLAR, en yüksek oyu alarak Okul Öğrenci Meclis Başkanı seçilmiştir.