Diyabet konusunda bilinçli olalım, diyabet tehlikesinin farkında olalım.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzun ev sahipliğinde İzmir'e gelen 22 öğrenci ve 11 öğretmen, Erasmus+ projesi kapsamında okulumuzu ve şehrimizi ziyaret ettiler.

Cumhuriyetimizin 98. yılı olan 29 Ekim 2021, okulumuzdaki gösteri, şiir ve süslemelerle kutlandı. Bizlere çağdaş, demokratik ve modern bir Türkiye Cumhuriyeti'ni armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetin evlatları olmaktan gurur duyuyoruz ve ileriki nesillerin de aynı gururu yaşamaları için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.

Tören programımızı hazırlayan ve panolarımızı düzenleyen Fulya Ünlü, Leyla Mutlu ve Çağdaş Akyol öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu sene 14-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Erasmus Days'e okulumuzu temsilen katıldık.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyona, halen yürütülen projesi olan okullar katıldılar. Bu kapsamda, Art is Everywhere projesini yürüttüğümüz için okulumuz da, projesini tanıttığı sergisi, videoları ve materyalleri ile Erasmus Days'de yerini aldı.

Organizasyona okulumuzdan Okul Müdürümüz Ali GÜZELYURT'un yanı sıra, okulumuz Erasmus İrtibat Kişisi Burçin ARPASLAN, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çağdaş AKYOL ve Erasmus çalışmalarına her zaman destek verip katılan öğrencilerimiz Zeynep ARTIK ve Cemre DEMİR katıldı.

Okul Müdürümüz Ali GÜZELYURT, Konak Kaymakamı Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN'dan okulunu temsilen Katılım Belgelerini ve tebriklerini aldı.

9-24 Ekim tarihleri arasında kutlanan Codeweek, okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Miray Çelik önderliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan kodlama etkinlikleri ile kutlanmıştır.

8. Sınıf öğrencilerimiz, Kızılay Toplum Merkezi'nin Kültürpark'ta düzenlemiş olduğu Bilim Şenliği'ne Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Gülay Yılmaz ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sıdıka Küçük önderliğinde katıldı.

Etkinlik boyunca eğlenceli aktiviteler yapan öğrencilerimiz, hem eğlenmiş hem de bilim ve teknolojiye dair ufuklarını genişletmiş oldular.

Okulumuzda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Hayvanları Koruma Kulübü Danışman Öğretmeni Sıdıka KÜÇÜK önderliğinde yapılacan çalışmalarla kutlanmıştır. Çalışma içeriğinde, 8/D sınıfından Zeynep ARTIK ve Cemre DEMİR isimli öğrencilerimiz okulumuzda bu temaya özel bir pano hazırlamışlardır.

Konu ile ilgili olarak aynı kulübümüz, bir dijital pano çalışması yapmış ve bir video oluşturmuşlardır.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bu yılın Ocak ayında başlattığımız ve İzmir dışında Mersin, Siirt ve Antalya illerinden ortak okullarımızı da kapsayan Uzakları Yakın Edelim isimli eTwinning projemizi sonlandırıyoruz. Proje kapsamında yaptığımız temel etkinlikleri aşağıdaki görsellerden inceleyebilir veya e-dergimize göz atabilirsiniz.

Mrt

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği "Okulumda Sanat Var" projesi çerçevesinde 06/03/2020 tarihinde okulumuzda Ebru Atölyesi düzenlenmiştir.

Mrt

Virüslerden korunmak için çok etkili olan şeyleri unutmayın. Basit önlemlerle hastalıklardan uzak durabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ikinci hareketlilik olan İtalya gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.

KONAK Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Kitap Okuma Minderi yarışması sonuçlanmıştır. Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmenlerimiz Sıdıka KÜÇÜK ve Derya BAZIN tarafından organize edilen yarışmada 1. seçilen eser 7-B Selen Özdemir, 2. seçilen 7-C İrem Karaaslan, 3. seçilen ise 7-A sınıfından Yaren ÇUF olmuştur.

Başta dereceye girenler olmak üzere yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz 8/E sınıfı öğrencilerinden Rojin AVCI'nın çizdiği logo, okulumuzun da dahil olduğu "Art is Everywhere" (Sanat Her Yerde) isimli proje kapsamındaki 6 ülke arasındaki aday logolar arasından birinci gelmiştir.

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ilk hareketlilik olan Çek Cumhuriyeti gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.