Okulumuz 8/E sınıfı öğrencilerinden Rojin AVCI'nın çizdiği logo, okulumuzun da dahil olduğu "Art is Everywhere" (Sanat Her Yerde) isimli proje kapsamındaki 6 ülke arasındaki aday logolar arasından birinci gelmiştir.

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ilk hareketlilik olan Çek Cumhuriyeti gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.

2016-2019 arasında yürütmüş olduğumuz SIRS (Social Integration of Refugees Through Sports - Mültecilerin Spor Yoluyla Kaynaştırılması ) isimli projemiz başarıyla tamamlanmıştır.

Kod Haftası kapsamında öğrencilerimiz kodlamanın temelleri ile tanıştırıldı.

Okulumuz, geçtiğimiz senelerde yürüttüğü SIRS projesinden sonra bu sene de, ART IS EVERYWHERE isimli AB projesine dahil oldu. Ulusal Ajans tarafından onaylanan projemiz kapsamında Çek Cumhuriyeti, İspanya, Portekiz, İtalya ve Bulgaristan ile birlikte çalışacağız.

May

Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmenleri Sıdıka Küçük ve Derya Bazın tarafından organize edilen 7. ve 8. sınıflar Karma Sergisi, okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin beğenisine sunulmuştur.

Mrt

Okulumuzda Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Gülay Yılmaz´ın koordinasyonunda düzenlediğimiz, "Çöpte Pil´e Hayır!" yarışmasında 1.lik, topladıkları 62 kilo 370 gram pil ile 6/D sınıfının oldu.

Mrt

6/C Sınıfı Öğrencimiz Osman Türkmen, okuma sevgisiyle takdir topluyor. Yayın ve İletişim Kulübü öğrencilerimiz, Osman Türkmen ile kitap sevgisi konusunda röportaj yaptı.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz sınıflar arası pil toplama yarışmasında 6/D sınıfı önde gidiyor.

Mrt

Okulumuzda, İstikal Marşı´nın Kabulü´nün 98. yılıyla ilgili kutlamalar gerçekleştirildi.

Öğretmenimiz Levent Karaca´nın organize ettiği kutlamalarda günün anlam ve önemiyle ilgili yazılar ve şiirler okundu.

Mrt

Yeşilay Haftası ile ilgili etkinlikler kapsamında Okul Panomuz, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sıdıka Küçük önderliğinde hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencisi olan Suriyeli öğrencilerimizin velilerini okula davet ederek bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda velilerimizin istek ve önerilerini dinleyip bilgi ve fikir paylaşımında bulunduk.

Mrt

4 Mart 2019 günü Okul Kütüphanesi´nde, "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" düzenledik. Dört öğretmenimizin jüri olduğu yarışmaya 64 öğrenci katıldı ve dereceye girenler belirlendi.

Şbt

Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz Sıdıka Küçük ve Fatih Birinci önderliğinde "Teknoloji Bağımlılığı ve Hayatımıza Etkileri Skeci" konulu skeç gerçekleştirdi.

Şbt

Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın projesi kapsamında etkinlik gerçekleştirdik.