Etiket Sonuçları: erasmus

May

01-07 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ projemiz "Art is Everywhere" kapsamında Portekiz'in Madeira adasındaki hareketliliğimizi başarıyla tamamladık.

Çek Cumhuriyeti koordinatörlüğünde ve İtalya, İspanya, Bulgaristan, Portekiz ve ülkemiz ortaklığında yürütülen projenin bu son hareketliliğinde partner ülkelerle birlikte ev sahibi Madeira'nın organize ettiği türlü etkinliklere katıldık, adanın önemli yerlerini ziyaret ettik.

Hareketliliğe okulumuzdan Okul Müdürümüz Ali Güzelyurt, Müdür Yardımcımız Önder Sabaz, İngilizce Öğretmenimiz Burçin Arpaslan'ın yanı sıra öğrencilerimiz Melahat Dağ, Eda Laçin Şimşek, Fatma Kübra Sönmez ve Nazime Göllü katılarak okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

Program kapsamında ev sahibi okulda "Umut Duvarı" isimli sanat etkinliği gerçekleştirildi, tekne gezisi ve Funchal şehir merkezi gezisi yapıldı, ayrıca Monte'ye teleferikle gezi düzenlendi, Santana, Porto Moniz ve Museu das Cruzes ziyaretlerinde bulunuldu,

Ev sahibi ülke olan Portekiz ekibine başarılı organizasyonları nedeniyle teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

20 Mart - 26 Mart 2022 tarihleri arasında, ortağı olduğumuz Art is Everywhere isimli Erasmus+ projesi kapsamında okulumuz bir hareketlilik gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen hareketliğe okulumuzdan üç öğretmen ve dört öğrenci katıldı. Hareketlilik kapsamında gerçekleştirilmiş olan başlıca etkinlikler şunlardır:

1-    Okulda karşılama etkinlikleri

2-    Tanışma etkinlikleri

3-    "Müziğin Renkleri" Atölyesi

4-    Otelde Workshop

5-    Veliko Tarnovo gezisi

6-    Tsaverets mimari müze gezisi

7-    Mini Bulgaria gezisi

8-    Havai Fişek(ışık) gösterisi

9-    Etar açık hava müzesi gezisi

10-Dryanovo Manastırı gezisi

11-Tryavna gezisi

12-Halk oyunları performansı

13-Otelde Workshop

14-Samodovska Charshia yürüyüşü

15-Bulgaristan el sanatları ve zanaatları hakkında atölye çalışması

16-Veda yemeği ve sertifika töreni

Öğretmen ve öğrencilerimizin güzel hatıralarla döndüğü hareketliliğimiz başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

Ara

"Art is Everywhere" isimli Eramus+ projemiz kapsamında yapılan 4. hareketlilik İspanya'nın Valencia eyaletine bağlı Ibi şehrinde gerçekleşti. Okulumuzdan okul müdürümüz, üç öğretmen ve dört öğrenci de bu hareketlilikte okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.

Kas

Okulumuzun ev sahipliğinde İzmir'e gelen 22 öğrenci ve 11 öğretmen, Erasmus+ projesi kapsamında okulumuzu ve şehrimizi ziyaret ettiler.

Ekm

Bu sene 14-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Erasmus Days'e okulumuzu temsilen katıldık.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyona, halen yürütülen projesi olan okullar katıldılar. Bu kapsamda, Art is Everywhere projesini yürüttüğümüz için okulumuz da, projesini tanıttığı sergisi, videoları ve materyalleri ile Erasmus Days'de yerini aldı.

Organizasyona okulumuzdan Okul Müdürümüz Ali GÜZELYURT'un yanı sıra, okulumuz Erasmus İrtibat Kişisi Burçin ARPASLAN, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çağdaş AKYOL ve Erasmus çalışmalarına her zaman destek verip katılan öğrencilerimiz Zeynep ARTIK ve Cemre DEMİR katıldı.

Okul Müdürümüz Ali GÜZELYURT, Konak Kaymakamı Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN'dan okulunu temsilen Katılım Belgelerini ve tebriklerini aldı.

Mrt

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ikinci hareketlilik olan İtalya gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.

Kas

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ilk hareketlilik olan Çek Cumhuriyeti gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.