Mimar Sinan Ortaokulu

Zeytinlik Mahallesi 1134 Sokak No 9 Konak / İZMİR
Vizyon
Bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmetiyle İZMİR’ de saygın ve lider bir okul olmaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz bir Erasmus+ projesine ortak olmuş ve projeyi başarıyla tamamlamıştır. Halen de yürütülmekte olan başka bir Erasmus´ projesi bulunmaktadır.
08:00-13:40 13:50-19:30
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım ESHOT otobüsleri (İzban´ın Kemer durağının önündeki duraktan kalkan 39, 418, 466, 838 nolu hatlara bindikten sonraki ikinci durakta inerek) veya İzban´ın Kemer durağından 10 dakika yürüyerek kolaylıkla sağlanmaktadır. Okulumuz, Yahudi mezarlığının hemen yanındaki çıkmaz sokağın sonundadır.
Zeytinlik Mah. 1134 sokak No:9 Konak İZMİR