Öğrencimiz Meryem Bulut'un Büyük Başarısı

Okulumuz öğrencilerinden Meryem Bulut, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda madalya aldı.

Turnuvada, Kulami oyunu kategorisinde yarışarak 3.lük ödülü olan öğrencimiz, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz ve aynı zamanda okulumuzda Zeka Oyunları Başlangıç Düzeyi Kursu da veren öğretmenimiz Nurdan Ertuğrul tarafından çalıştırılmıştı.

Turnuva sonucunda yapılan madalya töreninde Şube Müdürümüz Sayın Filiz Türkmenoğlu tarafından öğrencimize madalyası ve Okul Müdürümüz Alper Uçuk nezdinde okulumuza başarı plaketi takdim edildi. 8/A sınıfı öğrencimiz Meryem Bulut'u bu önemli başarısından dolayı kutluyor, aynı zamanda kendisini çalıştırıp turnuvaya hazırlayan öğretmenimiz Nurdan Ertuğrul'u da tebrik ediyoruz.

05-06-202305-06-2023

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 05.06.2023 14:09 - Görüntülenme: 669