Liselere Geçiş Takvimi

8. sınıf öğrencilerimizin girmiş olduğu LGS sınavının sonuçları açıklanmıştır.

Süreçte öğrencilerimizin ne zaman ne yapacaklarına rehberlik edecek zaman çizelgesi, görselde belirtilmiştir.

Liseler için tercihlerin alınacağı zaman aralığı 03-19 Temmuz 2023 aralığı olarak belirlenmiştir. Ancak öğrencilerimizin şuna dikkat etmesini öneriyoruz:

İlk gün (3 Temmuz) tercih alınma sisteminin açılması gecikebilmektedir. Bu yüzden öğrenci ve velilerimizin hemen ilk günden tercih işlemlerine girişmemesi kendi faydalarına olacaktır. Bunun yanı sıra, ilk hafta tercihlerinizi yapıp okula onaylatmanızı tavsiye ediyoruz. Tercih sürecinizi daha da geciktirmeniz, bazı işlemlerin son ana kalmasına neden olup, aksaklık yaratabilir.

Özetle, tüm öğrencilerimizin tercihlerini 04 - 07 Temmuz 2023 günleri arasında yapıp okulda onaylatmasını kuvvetle tavsiye ediyoruz.

28-06-2023

Yayın: 28.06.2023 - Güncelleme: 28.06.2023 11:00 - Görüntülenme: 141