Etiket Sonuçları: proje

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Gülşah ÇEVİKEL ve Yelda TUNCEL önderliğinde öğrencilerimizin değerli katkılarıyla hazırlanan MY DREAM JOB isimli videomuz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ikinci hareketlilik olan İtalya gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.

Ara

KONAK Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Kitap Okuma Minderi yarışması sonuçlanmıştır. Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmenlerimiz Sıdıka KÜÇÜK ve Derya BAZIN tarafından organize edilen yarışmada 1. seçilen eser 7-B Selen Özdemir, 2. seçilen 7-C İrem Karaaslan, 3. seçilen ise 7-A sınıfından Yaren ÇUF olmuştur.

Başta dereceye girenler olmak üzere yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.