Etiket Sonuçları: mimar sinan ortaokulu

"Art is Everywhere" isimli Eramus+ projemiz kapsamında yapılan 4. hareketlilik İspanya'nın Valencia eyaletine bağlı Ibi şehrinde gerçekleşti. Okulumuzdan okul müdürümüz, üç öğretmen ve dört öğrenci de bu hareketlilikte okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.

8. Sınıf öğrencilerimiz, Kızılay Toplum Merkezi'nin Kültürpark'ta düzenlemiş olduğu Bilim Şenliği'ne Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Gülay Yılmaz ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sıdıka Küçük önderliğinde katıldı.

Etkinlik boyunca eğlenceli aktiviteler yapan öğrencilerimiz, hem eğlenmiş hem de bilim ve teknolojiye dair ufuklarını genişletmiş oldular.

Okulumuz 8/E sınıfı öğrencilerinden Rojin AVCI'nın çizdiği logo, okulumuzun da dahil olduğu "Art is Everywhere" (Sanat Her Yerde) isimli proje kapsamındaki 6 ülke arasındaki aday logolar arasından birinci gelmiştir.

Okulumuzun Erasmus+ kapsamında yürütmekte olduğu "Art is Everywhere" projesi kapsamındaki ilk hareketlilik olan Çek Cumhuriyeti gezimizi ve çalışmalarımızı tamamladık.

2016-2019 arasında yürütmüş olduğumuz SIRS (Social Integration of Refugees Through Sports - Mültecilerin Spor Yoluyla Kaynaştırılması ) isimli projemiz başarıyla tamamlanmıştır.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, 23 Ekim 2019 tarihinde 13:30'da yapılacaktır. Toplantı yeri, Mimar Sinan İlkokulu Toplantı Salonu'dur. Tüm veli ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Okulumuz, geçtiğimiz senelerde yürüttüğü SIRS projesinden sonra bu sene de, ART IS EVERYWHERE isimli AB projesine dahil oldu. Ulusal Ajans tarafından onaylanan projemiz kapsamında Çek Cumhuriyeti, İspanya, Portekiz, İtalya ve Bulgaristan ile birlikte çalışacağız.

Ock

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esin Arıcan´ın okulumuz öğrencilerine hazırlattığı Resim Sergisi, okulumuz koridorunda sergilenmektedir.

10 Kasım Ata´ya Saygı Koşusu´nda dört öğrencimiz madalya almaya hak kazandı.

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Esin Arıcan´ın önderliğinde hazırlanan röprödüksiyon sergisi

Ulu Önder Atatürk´ü, edebiyete intikal edişinin 80. yılında saygıyla andık.

2018/2019 Eğitim Yılı Okul Öğrenci Meclisimiz oluşturuldu. Yeni meclis başkanımız, 8/C sınıfından Hayrettin BAŞ seçildi.