Etiket Sonuçları: bursluluk sınavı

Nis

2022 yılı Bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır. Başvurular 13 Mayıs 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Başvuru zorunlu değildir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki evrakları hazırlayıp okulumuza gelerek başvurularını yapacaklardır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.) 2021 yılına ait ailenin toplam gelirini gösteren resmi belge. Ailede çalışan her birey için bu belge ayrıca alınacaktır. (Ailenin toplam geliri kişi başı yıllık 18160 TL yi, aylık 1513 TL yi geçemez.) Bu belge 2021 yılına ait genel toplamı gösteren bir belge ya da her bir ayı içeren, 12 adet aylık maaş belgesinden oluşabilir.

2.) Öğrenciye ait aile nüfus kayıt örneği (Nüfus Müdürlüğünden ya da kendiniz e-devlet'e girerek çıktı olarak alabilirsiniz).

3.) VARSA velinin veya eşinin bakmakla yükümlü olduğu kişilere ait bilgiler.

Sorularınız için okulumuz rehberlik servisine ya da idareye başvurabilirsiniz.