DANIŞMEM Projesi Velilerimizin Hizmetinde

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan DANIŞMEM Projesi velilerimizin hizmetine girmiştir.

Değerli Anne ve Babalar, DANIŞMEM Projesi sayesinde İlimiz genelindeki her kademede öğrenim gören öğrencilerimizin siz değerli ailelerine "izmirarge.meb.gov.tr" adresinde oluşturulan «DANIŞMEM» linki ile (Öğrenme Güçlüğü, Dikkat Eksikliği, Teknoloji bağımlılığı, Verimli ders çalışma yolları, Çocukla iletişim, 0-6 yaş dönemi, Ergenlik Dönemi, Zekâ/özel yetenek, Davranış bozukluğu, Özgüven, vb.) konu başlıklarında, alanında uzman rehber öğretmenlerimiz tarafından ücretsiz ve online olarak rehberlik hizmeti ve aile eğitimi sunulacaktır.

DANIŞMEM'den faydalanmak için: http://izmirarge.meb.gov.tr/danismem/

DANIŞMEM Tanıtım Rehberi ve Kullanım Kılavuzu İçin: meb_iys_dosyalar/35/01/730718/dosyalar/2019_09/27105027_VELY_BYLGYLENDYRME_SUNUMU.pdf

27-09-2019

Yayın: 27.09.2019 - Güncelleme: 27.09.2019 10:52 - Görüntülenme: 391